Welkom bij Methodi Naturalis !

HYLA
Hyla en haar uniek systeem werd 25 jaar geleden ontworpen.
HYLA is een revolutionair toestel dat u toelaat om de lucht tot 99,96 % te filteren.
Dankzij een centrifugesysteem, vangt HYLA het stof op in water.
De Hyla stofzuiger kan ook desinfecteren, Hyla kan verfrissen, Hyla kan ontsmetten en Hyla kan zelfs de lucht parfumeren.

De Hyla stofzuiger beschikt eveneens over een compleet reinigingssysteem dat aangepast is op de Hyla basismodule. Hetgeen dus toelaat om alle soorten oppervlakten te reinigen, zoals vasttapijt, tapijten, vloeren, gordijnen, meubelen, matrassen en nog veel meer en dat allemaal gewoon omdat de Hyla stofzuiger het stof gaat halen waar het te vinden is.

Het is belangrijk om te benadrukken dat alleen water de enige ecologische filter is die het microscopisch stof kan vatten, zoals bijvoorbeeld het stof van de huismijt waarvoor meer en meer kinderen allergisch zijn.
De HYLA stofzuiger kan ook onaangename kookgeuren , geuren van dieren en van schimmels die in de lucht aanwezig zijn, doen verdwijnen.
De HGyla stofzuiger is dus een compleet toestel dat reinheid, gezondheid en hygiëne brengt; dus het ware levenscomfort.
Vraag een proefdemonstratie , het is volledig gratis.

We vieren vandaag onze 25 jarig bestaan.
Hoe is dit prachtig verhaal dat leidde tot de Hyla die we heden ten dage wereldwijd kennen, begonnen ?
Hyla ontstond door de liefde van een ingenieur voor zijn echtgenote.
Inderdaad, de echtgenote van Doro Erjavec leed aan ernstige allergieën voor stof, die haar telkens bij elke poetsbeurt in huis ernstig ziek maakten.
En zo ontwierp hij een eerste prototype waarvan vanaf 1992 de massaproductie startte.
De ingenieurs Doro Erjavec en Janez Pogacar hebben hun product genoemd naar de kleine Mexicaanse Hyla kikker. En vanaf het begin hebben ze het unieke Hyla reinigingssysteem voortdurend verbeterd, om te komen tot het Hyla GST model, dat we nu kennen.
Vandaag de dag is HYLA succesvol in meer dan 40 landen wereldwijd.